NT Labs Aquarium water mini test
NT Labs Aquarium water mini test
NT Labs Aquarium water mini test

NT Labs Aquarium water mini test

Artikelnummer :  N00150
Om prijs informatie te zien en te bestellen dient u ingelogd te zijn.
Productbeschrijving 
Wanneer te gebruiken?
De sleutel tot het succesvol houden van vissen is een uitstekende waterkwaliteit. De Aquarium Water Mini test drie waterparameters: pH, Nitriet en Ammoniak.

Ammoniak:
Wat is ammoniak?
Ammoniak wordt door vissen uitgescheiden als afvalproduct. Het is zeer giftig voor vissen en wordt door de nuttige bacteriën in het filter van uw aquarium afgebroken tot minder giftig nitriet.


Nitriet:
Wat is nitriet?
Nitriet wordt geproduceerd door de nuttige bacteriën in de vijver en filters, omdat ze schadelijke ammoniak afbreken die door vissen wordt uitgescheiden. Hoewel nitriet niet zo giftig is als ammoniak, is het toch zeer schadelijk voor de gezondheid van de vissen. Nitriet wordt zelf afgebroken tot nitraat dat beduidend minder schadelijk is voor vissen.


pH:
Wat is pH?
De pH is de maatstaf voor de zuurgraad of alkaliteit van het water in uw aquarium. De pH-schaal loopt van 0 tot 14. Zeer zuur water is pH 0 en zeer alkalisch water is pH 14. Neutraal water dat noch zuur noch alkalisch is, heeft pH 7.


Hoe voer ik de tests uit?
In het pakket zit een volledige bijsluiter die u door elke parameter vertelt, wat deze zou moeten zijn en wat u moet doen als de metingen onjuist zijn.

Deze testkit rapporteert de concentratie in termen van stikstof (NH3-N) of (NO2-N) om compatibel te zijn met gerapporteerde veilige concentraties zoals deze van toepassing zijn op vissen en planten. Als u de ionconcentratie van de gemeten parameter wilt weten, vermenigvuldigt u uw resultaat met 1,21 (NH3-N) of 3,29 (NO2-N). Voor meer informatie over deze berekening, klik hier.


“Alomvattend en gebruiksvriendelijk, ik vind het vaak leuk om een ??paar flesjes anti-interne bacterie-behandeling of Disease Solve bij de hand te hebben. Leuk om te weten dat ik niet de enige ben die deze producten beoordeelt! ”Nathan Hill, de Associate Editor van Practical Fishkeeping Magazine