AqLab Multi test doos.
AqLab Multi test doos.
AqLab Multi test doos.

AqLab Multi test doos.

Artikelnummer :  N00170
Om prijs informatie te zien en te bestellen dient u ingelogd te zijn.
Productbeschrijving 
AqLab Testdoos

Aquarium Lab Klein
De belangrijkste factor bij het succesvol houden van vis ligt in het handhaven van een goede waterkwaliteit; De pH-, ammoniak- en nitrietgehaltes in het aquarium moeten regelmatig worden gecontroleerd, wekelijks in een nieuw aquarium en tweewekelijks in een volwassen aquarium. Het doel van regelmatige watertests is dat slechte waterchemie stress zal veroorzaken voor uw vissen. Naarmate de stressniveaus van vissen toenemen, kan hun immuniteit afnemen, waardoor uw vis vatbaar wordt voor pathogene infecties en slechte gezondheid, en een ongecontroleerde nitraatopbouw zal de algengroei in uw aquarium alleen maar voeden!

De NT Labs Aquarium Lab Multi-Test Kit bevat meer dan 200 tests van de 6 belangrijkste parameters om in uw aquarium te testen. Ammonia, Nitrite, Nitrate, pH, GH en KH. Alle tests zijn vloeibare valtests van een druppelfles, dus alle druppels hebben dezelfde grootte. Het enige dat u hoeft te doen is uw aquariumwater aan de reageerbuis toevoegen en de nodige druppels tellen, eenvoudig.

Op de achterkant van de doos staan ??duidelijke beeldinstructies, zodat u vanaf het begin kunt zien wat u moet doen. Er wordt een boekje met kleurgecodeerde stickers meegeleverd om zowel de reageerbuizen als de reageerbuisdeksels te labelen, zodat u altijd dezelfde test in dezelfde reageerbuis uitvoert.